10 mei 2018

Lopers Company 5 km prestatieloop

Het parcours van de Lopers Company Delft 5 km prestatieloop wordt in 2017 licht gewijzigd in vergelijking met die van 2016. De start blijft in de bocht van de Burgwal. De drie snelste mannen en de drie snelste vrouwen ontvangen een ereprijs, daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen wedstrijdlopers en prestatielopers. Elke deelnemer ontvangt een herinnering.

Inschrijving

De inschrijving start 14 februari om 20:00 uur.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Afhalen startnummers

Vanwege de verwachte grote drukte op Hemelvaartsdag verzoeken wij de deelnemers die zich online hebben ingeschreven, indien mogelijk hun startnummer van te voren op te halen op zaterdag 5 mei van 10.00 tot 14.00 uur in het Hampshire Hotel (Koepoortplaats 3 in Delft). Anders op Hemelvaartsdag 10 mei vanaf 10.00 uur in de hal van het Stadhuis op de Markt.

Startvakindeling op basis van verwachte eindtijd

Alle lopers geven tijdens de inschrijving de verwachte eindtijd op. Op basis hiervan wordt iedereen in een startvak ingedeeld. In welk startvak je start staat aangegeven op het startnummer. Na het inschrijven is het niet meer mogelijk om de verwachte eindtijd aan te passen.

Trompper Optiek Golden Tenloop shirt

Deelnemers aan de Lopers Company Delft 5 km prestatieloop die zich online hebben ingeschreven ontvangen een functioneel Trompper Optiek Golden Tenloop shirt. Wil je dus verzekerd zijn van zo'n shirt, schrijf je dan zo snel mogelijk in via de website!

De shirts kunnen alleen op de dag van de loop worden opgehaald bij de shirt-stand op de Brabantse Turfmarkt, Hiervoor dient u de aan het startnummer bevestigde label met daar op uw maat mee te nemen!

Het shirt van 2018 is weer ontworpen door Studio Zomereik. (www.studiozomereik.nl)

Renergie Jong-Talentenloop

De Trompper Optiek Golden Tenloop organiseert dit jaar opnieuw de Jong-Talentenloop. Jongeren tot en met 18 jaar strijden bij de 5 km loop om de prijzen in hun eigen klassement.

De Jong-Talentenloop maakt deel uit van de normale 5 km prestatieloop. Zo’n 200 jongens en meisjes in de leeftijd tot en met 18 jaar doen elk jaar mee aan de Jong-Talentenloop. Voor de snelste drie meisjes en jongens staan fraaie prijzen klaar.

Met de Renergie Jong-Talentenloop biedt het sfeervolle, drukbezochte Trompper Optiek Golden Ten loopevenement - ook onontdekte - jonge hardlooptalenten een extra stimulans om een schitterende wedstrijd te lopen. Attractief voor het publiek, als inspirerend voorbeeld voor de nog jongere hardlopers en met het vele publiek een prachtig podium voor jonge hardloopsters en –lopers om zich in de kijker te lopen.

Parcours

Het parcours in 2018 is ongewijzigd t.o.v. 2017. Dit is goed bevallen en daarom passen we het dit jaar niet aan. In 2017 hebben we een aanpassing gedaan, om er voor te zorgen dat de snelste lopers de laatste lopers niet meer in tegengestelde richting tegen komen. Daarom lopen we aan beide kanten van de Vliet. Op onderstaand kaartje vind je het parcours.

Uiteraard is het parcours KNAU-gecertificeerd.

5km parcoursParcours 5km